Treballant per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual

Avui, en roda de premsa, s’ha anunciat la cessió d’ús a Aproscom Fundació per part de l’Ajuntament de Felanitx de la planta 1 i la zona de cuines de l’edifici “l’Hospici”.

D’aquesta manera, Aproscom Fundació oferirà en aquestes instal·lacions els serveis de residència i centre de dia a 8 persones amb discapacitat intel·lectual que en l’actualitat estan en llista d’espera. A més, el nostre centre especial de treball s’encarregarà d’elaborar el menjar i oferir el servei de cuina per a aquests serveis, així com per a altres que l’Ajuntament de Felanitx pugui haver de menester en un futur.

A l’acte d’anunci del conveni hi han assistit el conseller de Drets Socials del Consell de Mallorca i president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, Javier de Juan, el batle de Felanitx, Jaume Montserrat, la primera tinent de batle i regidora d’Afers Socials, Catalina Soler, així com el president d’Aproscom Fundació Pedro Suñer. El conseller Javier de Juan ha destacat aquesta iniciativa, que permetrà combinar en un mateix edifici serveis dirigits a diferents col·lectius, ja que a la planta baixa s’hi troba el centre de dia de gent gran, gestionat per l’IMAS.

Per a la nostra fundació, aquest projecte suposa un nou repte i una passa més per l’atenció en entorns comunitaris de les persones amb discapacitat intel·lectual.

anunci de la cessió

Ajuntament de FelanitxIMAS